Pokud hledáte nevšední restauraci k prožití gastronomických zážitků v Praze, tak je restaurace v 7. patře Tančícího domu to pravé pro Vás.
Moderní architektonická restaurace se svěže pojatým interiérem, fantastickým výhledem na Pražský hrad a Hradčany, doplněný o tradiční, perfektně vychucenou gastronomii, je přesně to, co hledáte, pokud chcete své hosty nadchnout. Jsme připraveni plnit Vaše gastronomické přání každý den. Budeme Vás hýčkat a rozmazlovat nejen nevšedními chutěmi, ale i úžasnými nápoji a profesionální obsluhou s přátelským přístupem. S námi budete v nejlepších rukách. Přijďte a budete se k nám rádi vracet.
Ondřej Slanina a tým Ginger & Fred restaurace
I.
Vaječná omeleta se sušenými rajčaty a sýrem Brie
II.
“Ham & Eggs” nebo “Bacon & Eggs”
III.
Míchaná vajíčka na cibulce
IV.
Müsli, bílý jogurt, ovoce, croissant, sladký koláč
Cena setu je 390 Kč.
Vaši snídani můžete doplnit o:
Slaninu 45,-
Párky 45,-
Klobásy 45,-
Fazole 45,-
Uzeného lososa 55,-
Malý zeleninový salátek 45,-
Rádi Vám také nabídneme naši bohatou bufetovou snídani za 475 Kč.
WELCOME DRINK
0,1 l Pommery brut Royal
Amuse bouche
PŘEDKRM
Paté z foie gras s oplatkou, gelem z baby hrušky a kousky rebarbory
0,1l Riesling Dry, Dr. Loosen weingut, Mosel, Německo
POLÉVKA
Krém z bílého chřestu s drobenkou z proscuitta
TEPLÝ PŘEDKRM
Filátko mořského vlka s raviolou z kedlubny, s citrónovým creme fresh, špenátové pyré a marinovaná ředkvička
0,1l Chardonnay, Cuvée Dessenay, Selection de Vignaron, Francie
HLAVNÍ CHOD
Grilované kachní prso s kachním knedlíčkem, zeleninovým pyré, celerem a kachním demi glace s pomerančovou kůrou
0,1 l Côtes du Rhône de Famille Rouge, Paul Jaboulet Ainé, Rhône, Francie
DEZERT
Ananasová panna cotta s compoté s kardamonem, jarním těstem, vanilkovou madeleine a yuzu marshmallow
0,1l Fleur de D´Artagnan Le Nectar, Côtes de Gascogne, Francie
Cena menu 1 890 Kč.
Vinné párování 1 150 Kč včetně welcome drinku.
PŘEDKRM
Sušený losos se salátem z artyčoků, topinamburovým krémem a praženými lískovými oříšky
nebo
POLÉVKA
Krém z bílého chřestu s drobenkou z proscuitta
HLAVNÍ
Filet halibuta s topinamburem, kimchi z hlávkového salátu a omáčkou z pečené karotky a hrachového miso
nebo
Telecí hřbet marinovaný v shiokoji v bylinkovém prachu s květákovým pyré, chřestem, chipsy z medvědího česneku a telecím glazé
DEZERT
Ananasová panna cotta s compoté s kardamonem, jarním těstem, vanilkovou madeleine a yuzu marshmallow
Cena menu 2.900 Kč pro 2 osoby.
Rezervace přijímáme na tel. čísle ☎ 601 158 828, nebo emailem na ✉ info@gfrest.cz
Grilované filátko mořského vlka s grilovanou bramborovou plackou, cuketou a petrželovým olejem
655 Kč
Grilované halloumi s frizze salátem, červenou řepou, piniové oříšky a citrusovým vinaigrette
555 Kč
Grilovaná vepřová pluma s grilovanými brambory grenaille a marinovanými rajčaty v bazalce
555 Kč
Grilované hovězí medailonky s celerovým pyré, grilovanou šalotkou a omáčkou z nakládaného pepře
655 Kč
Rezervace přijímáme na tel. čísle ☎ 601 158 828, nebo emailem na ✉ info@gfrest.cz
Klienti naší restaurace mají k dispozici 3 hod parkování zdarma v podzemních garážích Václavská.
Upozornění: Je nutné se prokázat účtem z restaurace
Milí hosté,
rádi bychom vás opět po roce pozvali ve středu 15. května na zahájení další
grilovací sezóny na terase naší restaurace Ginger & Fred!
Těšit se můžete na speciality připravované přímo na terase Tančícího domu,
a to na venkovním ohništi Ofyr s velkou ocelovou plotnou. V nabídce naleznete vždy rybu nebo mořské plody, dva druhy masa, zeleninu a aktuální sezónní suroviny.